Talált pénz előfizetések között…

 

A mobiltelefon szolgáltatók kínálatában az év végéhez közeledve számos nagyon kedvező ajánlattal találkozhatunk. Érdemes megnézni ezeket, mert a készülékajánlatok mellet gyakran a meglévőnél kedvezőbb előfizetési feltételeket találunk. Így gyakran az is előfordul, hogy a meglévő feltételeknél kedvezőbb előfizetéshez és új készülékhez két legyet üthetve egy csapásra.

„Érdemes körbenézni és összehasonlítani a szolgáltatók ajánlatait, mert például alsókategóriás okostelefon kapható olcsó és drága ajánlatokkal is. Az is gyakran előfordul, hogy nem is kell szolgáltatót váltani, mert a jelenlegi szolgáltatónknak van egy az eddiginél jobb konstrukciója” – tanácsolja Graur Tamás az Internetet.hu távközlési szakértője.

Hasonló a helyzet az internet szolgáltatások területén. Az internet szolgáltatások árai idővel csökkennek, a szolgáltatók újabb és újabb akciókat hirdetnek. Az előfizetések közötti leggyakrabban az árban és sebességben van lényeges eltérés. Érdemes felmérni mennyit internetezünk és ennek megfelelően időről időre megvizsgálni, összehasonlítani az internetszolgáltatók ajánlatait és ha van jobb ajánlat akkor váltani. A tétlenség sokba kerülhet: még létezik olyan szolgáltató ahol néhány kevésbé figyelmes régi jó ügyfélnek még csigalassúságú betárcsázós internetet számláznak ki havonta kilencezerért!

A kábeltelevízió szolgáltatások területén is jelentős eltérések vannak a szolgáltatások és azok árai között. Az árkülünbség az országosan elérhető szolgáltatások között akár X forint is lehet! Megéri átnézni és összehasonlítani az árakat.

A legjobb ajánlatokat általában kombináltan kaphatjuk internet, TV és telefon megrendelésekor. Az ilyen három az egyben megrendelt szolgáltatás ára akár X-ed része is lehet, mint ha külön-külön rendelnénk meg, ezért érdemes utánajárni az interneten.


Nézze meg 40 szolgáltató a legfrissebb internet ajánlatait itt!


A hűség ára

A hűségidőt szinte mindegyik szolgáltató jutalmazza - azért itt sem árt az óvatosság, mert egy kecsegtetőnek tűnő ajánlat, jobban megnézve talán nem is olyan kedvező. Alaposan érdemes megfontolni, hogy mit kapunk cserébe egy-két a kétéves hűségért cserébe.

Szolgáltató függő, hogy mit tesz egy szolgáltató a hűségidő lejártával. Legtöbb esetben semmit, az addigi díj ketyeg tovább. Némely szolgáltató megtiszteli előfizetőit azzal, hogy küld egy emlékeztetőt a hűségidő lejártáról és egyben egy új - remélhetőleg kedvezőbb - ajánlatot a szerződés megújításra. Azonban arra is van példa, hogy a szolgáltató a hűségidő lejártával automatikusan emel a díjon. Már csak ezért is érdemes a hűségidő lejártával szétnézni a piacon.

2012. február 21. Szerző: Solt Ádám


Olvastad már?

A negyedik mobilszolgáltató piacra lépése kompenzálhatja az áremelkedést? . . . tovább

Kellemes meglepetés: alig emeltek árat az internet- és kábeltévé szolgáltatók . . . tovább


Szolgáltató Kereső: Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

Szolgáltató Kereső

Hasonlítson össze, válasszon és rendeljen több mint 40 távközlési szolgáltató ajánlataiból!

  1. Kérjük, adja meg az előfizetés típusát!
  2. Milyen szolgáltatás érdekli?Kérjük, első lépésben az előfizetés típusát adja meg.
  3. A pontos találatok érdekében adja meg irányítószámát és címét!Kérjük, második lépésben a szolgáltatás típusát adja meg.
Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Házszám

Adja meg a házszámot pl. 5, 10-12!

Házszám extra

Amennyiben a házszámhoz tartozik
kiegészítő (pl. 10/A), itt adja meg (pl. A)!

Kérjen visszahívást!