UPC

UPC

A UPC Magyarország Kft. az egyik legnagyobb kábeltelevízió szolgáltató Magyarországon.  Elsőként valósította meg nálunk az ún. Triple Play szolgáltatást, azaz televízió, internet és telefonszolgáltatást egyszerre tud nyújtani az előfizetőinek.

Kiterjedt saját optikai és coax hálózata van, melyeken minőségi, digitális televízió szolgáltatást nyújt.

A UPC valójában a UPC Magyarország Kft.-t jelenti, mi az egyszerűség kedvéért csak UPC-nek hívjuk. A UPC Magyarország ugyanakkor nem azonos a műholdas tévét szolgáltató UPC Direct-tel.

Tekintse meg a UPC csomagjait: (kattintson a választott linkre)

  1. » UPC internet csomagok
  2. » UPC TV csomagok
  3. » UPC telefon csomagok
  4. » UPC kombi csomagok

    UPC Business márkanév alatt az üzleti szférának nyújt távközlési szolgáltatásokat, ezen belül üzleti televziós szolgáltatást szállodáknak. Magyarországi viszonylatban óriási sávszélességű internet szolgáltatást is képes nyújtani (120 Mb).

 

A UPC 1998-ban jött létre két nagy kábeltévés cég a Kábelkom és Kábeltel egyesülésével, majd a hollandiai bejegyzésű Liberty Global tulajdonába került. A Monortel beolvasztásával lett a 29-es telefonkörzetben a helyi (inkumbens) telefonszolgáltató.

258

UPC székhely címe: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36.


Oszd meg véleményedet, tapasztalataidat, vagy értékeld a UPC szolgáltatásait!

Mit jelent a hűségnyilatkozat?

Hűségnyilatkozatnak nevezzük, ha a szolgáltató, akinek valamilyen hosszú távú és folyamatos szolgáltatását igénybe vesszük, a szerződésben kiköti, hogy az abban megállapított árai akkor érvényesek, ha a vele kötött szerződést a hűségidő ideje alatt rendes felmondással nem mondjuk fel.

Részletek