T-Home

T-Home

A T-Home a Magyar Telekom Nyrt. egyik fő márkaneve volt, ezen a néven szolgálta ki lakossági valamint kis- és közepes üzleti ügyfeleit internettel, telefonnal és televízió szolgáltatásokkal, azaz mindennel ami nem mobiltelefon. T-Home helyett már Telekom a megnevezése.

A T-Home országosan nyújt telefonszolgáltatást, digitális műholdas televíziós szolgáltatást és mobilinternet szolgáltatást.

Ezen kívül a legkisebb településektől eltekintve szinte mindenütt nyújt ADSL internet szolgáltatást. Egyre bővül azon települések száma, ahol képes telefonvonalon IPTV, azaz vezetékes digitális televízió szolgáltatást nyújtani, de sok helyen van kábeltévé szolgáltatása is. A legnagyobb városokban bővíti optikai hálózatát (Optinet), melynél egyazon vonalon nyújt szélessávú internet-, telefon- és digitális televízió szolgáltatást.

A korábbi T-Home csomagok a Telekom csomagjai között találhatóak.

Telekom internet csomagok, Telekom mobilinternet csomagok, Telekom tévé csomagok, Telekom telefon csomagok, Telekom kombi csomagok

222

T-Home csomagok

T-Home székhely címe: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.


Oszd meg véleményedet, tapasztalataidat, vagy értékeld a T-Home szolgáltatásait!

Mit jelent a hűségnyilatkozat?

Hűségnyilatkozatnak nevezzük, ha a szolgáltató, akinek valamilyen hosszú távú és folyamatos szolgáltatását igénybe vesszük, a szerződésben kiköti, hogy az abban megállapított árai akkor érvényesek, ha a vele kötött szerződést a hűségidő ideje alatt rendes felmondással nem mondjuk fel.

Részletek