T-Home

T-Home

A T-Home a Magyar Telekom Nyrt. egyik fő márkaneve, ezen a néven szolgálja ki lakossági valamint kis- és közepes üzleti ügyfeleit internettel, telefonnal és televízió szolgáltatásokkal, azaz mindennel ami nem mobiltelefon.

A T-Home országosan nyújt telefonszolgáltatást, digitális műholdas televíziós szolgáltatást és mobilinternet szolgáltatást.

Az internetet.hu-n áttekinthetően láthatók a T-home akciók, T-home árak, az alábbi bontásban.

Tekintse meg a T-home csomagjait: (kattintson a választott linkre)

  1. » T-home internet csomagok
  2. » T-home TV csomagok
  3. » T-home telefon csomagok
  4. » T-home kombi csomagok

    Ezen kívül a legkisebb településektől eltekintve szinte mindenütt nyújt ADSL internet szolgáltatást. Egyre bővül azon települések száma, ahol képes telefonvonalon IPTV, azaz vezetékes digitális televízió szolgáltatást nyújtani, de sok helyen van kábeltévé szolgáltatása is. A legnagyobb városokban bővíti optikai hálózatát (Optinet), melynél egyazon vonalon nyújt szélessávú internet-, telefon- és digitális televízió szolgáltatást.

238

Mit jelent a hűségnyilatkozat?

Hűségnyilatkozatnak nevezzük, ha a szolgáltató, akinek valamilyen hosszú távú és folyamatos szolgáltatását igénybe vesszük, a szerződésben kiköti, hogy az abban megállapított árai akkor érvényesek, ha a vele kötött szerződést a hűségidő ideje alatt rendes felmondással nem mondjuk fel.

Részletek